Zavlažovacie systémy

Zaoberáme sa realizáciou zavlažovacích systémov Gardena, jej údržbou, prípadne odstraňovaním porúch.

Značka Gardena je záruka vysokej kvality a dovoľujeme si tvrdiť, že aj cenovo najprijateľnejším zavlažovacím systémom pre predzáhrady a záhrady rodinných domov.

Automatická závlaha Gardena spĺňa všetky vaše požiadavky pre automatické zavlaženie vášho pozemku. Zavlažovanie je ekonomické a veľmi spoľahlivé.

Ponúkame profesionálny prístup a dlhoročné skúsenosti v oblasti zavlažovania. Špecializujeme sa výhradne na zavlažovacie systémy značky Gardena.

Novinkou je závlahové štúdio, ktoré prevádzkujeme v rámci našej predajne. Príďte nás navštíviť a my vám vypracujeme projekt zavlažovania vašej záhrady alebo pozemku. Samozrejme ponúkame aj možnosť osobnej obhliadky priamo na mieste.

Značka Gardena má dva zavlažovacie programy. Sprinkler a Micro-Drip.

Cesta k dokonalému trávniku

Systém zavlažovačov GARDENA predstavuje komplexný sortiment súprav zavlažovačov, komponentov a spúšťačov. Je skvelý, ak vás už unavuje ručné polievanie trávnika alebo ak chcete jednoducho trochu viac voľného času.

Praktické, spoľahlivé a s jednoduchou inštaláciou

Patentovaná technológia jednoduchého spájania „Quick and Easy“ umožňuje nainštalovať systém zavlažovačov GARDENA ľahko a mimoriadne rýchlo.

Ideálne pre štvorcové a obdĺžnikové plochy

Vysúvací preklopný zavlažovač GARDENA OS 140 je dokonalý na zavlažovanie štvorcových a obdĺžnikových plôch s veľkosťou 2 až 140 m².

Pre menšie plochy alebo rastliny>

Vysúvací zavlažovač S 80 možno použiť na polievanie malých plôch do 80 m², kým model S 80/300 je ideálny na polievanie vyšších rastlín zhora. Pri oboch modeloch môžno oblasť zavlažovania nastaviť od 5 do 360° s dosahom až 5 metrov.

Turbozavlažovanie pre stredné a velké trávniky

Vysúvacie turbozavlažovače T 100, T 200 a T 380 sú ideálne na polievanie stredne veľkých až veľkých záhrad. Všetky vysúvacie turbozavlažovače a vysúvacie preklopné zavlažovače OS 140 možno kombinovať v jednom rade.

Šetrite vodu aj čas

Až 70 % úspora vody vďaka nastaviteľným kvapkovým hlaviciam a kvapkovému polievaniu. Okrem toho ušetríte čas, pretože nie je potrebné žiadne tradičné polievanie – využite svoj voľný čas na iné aktivity.

Krásne a zdravé rastliny

Vďaka vysokej presnosti systému Micro-Drip a rovnomernému prísunu vody bude voda k dispozícii tam, kde ju rastlina potrebuje – pri korienkoch.

Flexibilný systém s technológiou Quick and Easy

Systém GARDENA Micro-Drip ponúka potrebnú flexibilitu na vytvorenie individuálneho systému podľa vašich potrieb. Patentovaná technológia spájania potrubí „Quick and Easy“ a bohatý sortiment vám pomôžu urýchliť inštaláciu a prestavby systému.

Dovolenka bez obáv

Vďaka systému Micro-Drip sa nebudete musieť počas dovolenky alebo inej neprítomnosti spoliehať na pomoc susedov. Nemusíte im dávať pokyny na polievanie a obávať sa, že vaše rastliny nebudú mať optimálnu starostlivosť.

Vďaka systému Micro-Drip sa nebudete musieť počas dovolenky alebo inej neprítomnosti spoliehať na pomoc susedov. Nemusíte im dávať pokyny na polievanie a obávať sa, že vaše rastliny nebudú mať optimálnu starostlivosť.

Ukážky inštalácií zavlažovacích systémov